Wie zijn wij

ONS VERHAAL

Van 2 hobbyisten tot echte aquascapers

Het Begin

In 2019 zijn wij begonnen met het doorontwikkelen van onze passie voor aquaria naar een heus bedrijf. Dit resulteerde in het concept van Aquarium op Kantoor

Na de oprichting van Aquarium op Kantoor ontstond het idee om onze kennis te delen met startende hobbyisten. Er is op het internet namelijk veel (on)zin te vinden over het verzorgen van aquaria. 

Hierin brengen wij verandering door liefhebbers op weg te helpen met een compleet en gratis advies in een acht-stappenplan op onze website aquariumbeginnen.nl 

HARDSCAPE.NL

Bij het inkopen van onze hardscape materialen liepen wij altijd tegen hetzelfde probleem aan. Van elke 20 kg aan hardscape die wij kochten was er altijd wel 4 kg onbruikbaar in een ontwerp en eigenlijk duurbetaald. Zo ontstond het idee voor Hardscape.nl. 

De stenen en hout in de shop zijn unieke producten en onderverdeeld in verschillende categorieën op grootte of gewicht. Hiervoor hebben wij elke steen of stuk hout los op de foto gezet. 

 

Nu is het dus mogelijk om je eigen scape samen te stellen met enkel de materialen die je ook écht gaat gebruiken. En dat nog steeds tegen de scherpste prijs.

Wij delen onze Tips 'n Tricks

Download nu ons gratis Hardscape E-book

Visvoeding nodig? Ga voor het beste en koop Dr.Bassleer