Wie zijn Wij

HET BEGIN

In 2019 zijn wij begonnen met het doorontwikkelen van onze passie voor aquaria naar een heus bedrijf. Dit resulteerde in het concept van Aquarium op Kantoor

Na de oprichting van Aquarium op Kantoor ontstond het idee om onze kennis te delen met startende hobbyisten. Er is op het internet namelijk veel (on)zin te vinden over het verzorgen van aquaria. 

Hierin brengen wij verandering door liefhebbers op weg te helpen met een compleet en gratis advies in een acht-stappenplan op onze website aquariumbeginnen.nl 

aquarium_vergaderzaal_header_home aquarium_vergaderzaal_header_home
Aquarium Op Kantoor

Ontwerp, onderhoud en installatie

Voor particulier en zakelijk
Ingebouwde aquariumwand

hardscape.nl

Bij het inkopen van onze hardscape materialen liepen wij altijd tegen hetzelfde probleem aan. 

Van elke 20 kg aan hardscape die wij kochten was er altijd wel 4 kg onbruikbaar in een ontwerp en eigenlijk duurbetaald. Zo ontstond het idee voor Hardscape.nl. 

De stenen en hout in de shop zijn unieke producten en onderverdeeld in verschillende categorieën op grootte of gewicht. Hiervoor hebben wij elke steen of stuk hout los op de foto gezet. 

Nu is het dus mogelijk om je eigen scape samen te stellen met enkel de materialen die je ook écht gaat gebruiken. En dat nog steeds tegen de scherpste prijs.

Inmiddels zijn er alweer ruim 3 jaar aan het bouwen en groeien we gestaag door. Naast een alsmaar uitbreidende assortiment kunnen wij nu ook Co2 flessen afvullen met ons eigen vulstation.

En hopen we samen met jullie, onze klanten, verder te groeien de toekomst in.

Wij delen graag onze kennis

Download ons gratis ebook over Aquascapen en start ook jouw eigen project.